ÕUNA-RABARBERIMAHL 3L
Noortest rabarberivartest pressitud toormahl annab sügisõunte magusale mahlale kevadise värskuse.
Naturaalne käsitöömahl, külmpressitud, õrnalt pastöriseeritud.
Koostisosad: 90% õunamahl, 10% rabarberimahl. 100% eestimaine tooraine.
Säilitada temp 0...10 C°. Avatuna säilb kuni 1 kuu temp 0...10 C. Mahla valmistamisel ei ole kasutatud ensüüme ega lisaaineid. Võib esineda naturaalset sadet.
Enne tarvitamist loksutada!
Noortest rabarberivartest pressitud toormahl annab sügisõunte magusale mahlale kevadise värskuse.
Naturaalne käsitöömahl, külmpressitud, õrnalt pastöriseeritud.
Koostisosad: 90% õunamahl, 10% rabarberimahl. 100% eestimaine tooraine.
Säilitada temp 0...10 C°. Avatuna säilb kuni 1 kuu temp 0...10 C. Mahla valmistamisel ei ole kasutatud ensüüme ega lisaaineid. Võib esineda naturaalset sadet.
Enne tarvitamist loksutada!